Grand Hyatt İstanbul’dan muhteşem pazar kahvaltısı: “Yok Yok”

by Basak Oksak

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden iş ve eğlence dünyasının merkezi Taksim’de, yer alan Grand Hyatt İstanbul, nezih ve sessiz bir ortamda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 34 Restoran’ın şefleri Pazar kahvaltısını bir şölene dönüştürmek üzere hazırladıkları yeni kahvaltı menüsü “Yok Yok”u sunuyor.

Ferah atmosferli restoranı ve şehrin ortasında gizlenmiş bahçesinde 3 Şubat’tan itibaren Pazar günleri 11.00 – 15.00 saatleri arasında “serpme” olarak sunulacak kahvaltı menüsü “Yok Yok” da; taze yeşilliklerden, peynir çeşitlerine, pastırmalı yumurtadan, muhlamaya kadar uzanan lezzetler yer alıyor. Sucuk, su böreği, ekmek çeşitleri, sokak simidi, kruvasan ve muffin gibi seçeneklerin yer aldığı kahvaltı menüsünde limitsiz çay ve bir adet taze meyve içeceği sunuluyor.

Pazar gününü keyifle geçirmek ve güzel bir atmosferde sevdikleriyle bir arada olmak isteyenlere özel hazırlanan ve en az iki kişilik rezervasyonla sunulan menünün fiyatı kişi başı 80 TL.  “Yok Yok” kahvaltısından 0-7 yaş aralığındaki çocuklar ücretsiz yararlanırken 8-12 yaş aralığındaki çocuklar için ise yüzde 50 indirim uygulanıyor.

 

Bunlar da hoşunuza gidebilir

Leave a Comment

Secured By miniOrange